Taşpınar İlkokulu


Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 09.00-14.50
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Köyün kendi servisleri tarafından sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun kendi bünyesinde çeşitli sportif faaliyetler yapılmaktadır.(Futbol,basketbol,koşu vs.)
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04127452013

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://silvantaspinarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Taşpınar Mahallesi Silvan/Diyarbakır

Öğretmen :8
Öğrenci :67
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :88
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Yerleşim Yeri - Taspinar isminin herhangi bir tarihsel geçmişi olmamakla birlikte , kürtçe ismi (taxık) tax: mahalle ık:küçüklüğü ifade eden bir ek bunların birleştirilmesi sonucu (taxik) küçük mahalle anlamina gelmektedir .. Mahallenin tarihsel geçmişi hakkinda net bir bilgi olmasada kesin olmayan bilgilere göre ms, 1200 lü yillara dayanmaktadır.

Adres - Taşpınar Mahallesi Silvan/Diyarbakır

Ulaşım Mahalleye Silvan İlçesinin doğu tarafından stabilize yoldan ve Çatakköprü tarafından Başdeğirmen Mahallesinden ayrılan yoldan;ayrıca Gürrpınar mahallesi üzerinden,köyün kendi servisleri tarafından ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Diyarbakirin silvan ilçesine bağlı olan köy ( taxike ) silvan ilçesine 12,diyarbakir iline 100 batman iline 85 muş iline 123 bitlis iline ise 176 km mesafededir.